no i oto mi chodzilo! ja niekce podpinać dysków tylko mi sie niekce isc do kumpla i kopiowac 110Gb pierdól które mi są potrzebne i formatowac tych partycji na te linuxowskie!!i sie pytalem tylko czy jak mam je na ntfs i wgram linuxa to czy je bede widzial?? oki dzix
ale sobie pogadaliście.... moze jednak następnym razem zasilicie swymi postami dział Linux/Free BSD bo cienko na razie stoi. mozna by utworzyć temat HOW TO, gdzie udzielalibysmy porad wszystkim zainteresowanym, mógłbym się tym zająć. oczywiście w miarę możliwości...
partycje ktore wymieniles to partycje Wina;] Linuxy maja ext2 i ext3, unixy ad0 itd.
hehe.... odgrzebalem stary temat a tu zonk!! ST przylapany na dyletantctwie ;]
bo zawsze mi sie wydawalo ze filesystem do unixa to ufs a nie ad0 <lol
ale tak naprawde to w tej wypowiedzi wymieszales oznaczenia partycji z nazwa filesystemow, wiec tak naprawde to nikt nie wie o co chodzi :P:P
Ale zes wygrzebal temat
No ale faktycznie, nie wiem czemu ale tak jak mowisz pomieszalem Prawde mowiac to juz nie pamietam o co chodizlo mi takze bez komentarza
_________________ Żyj, a nie istniej...
"Jesets denny i masz IQ 1" - powiedział czyken, a nastepnie dodał "Mysle, wiec jestem" - i zniknal ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum